Kaip automatiškai išvalyti istoriją „Google Chrome“.

Kai dirbate bendrai naudojamu kompiuteriu ir nenorite, kad kiti žmonės žinotų svetaines, kuriose lankėtės, galite tai padaryti rankiniu būdu išvalyti istoriją arba automatiškai išvalykite istoriją, kai uždarote „Google Chrome“. Toliau žiūrėkite, kaip išvalyti istoriją uždarius naršyklę.

1 veiksmas: atidarykite Google Chrome ;

2 veiksmas: viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite Google nustatymo piktogramą;



3 veiksmas: spustelėkite ' Nustatymai “ iš išskleidžiamojo sąrašo;

4 veiksmas: pereikite žemyn į apačią ir viduryje spustelėkite ' Išplėstinė ';

5 veiksmas: spustelėkite ' Svetainės nustatymai “ kitame puslapyje;

6 veiksmas: spustelėkite ' Slapukai ir svetainės duomenis ' iš leidimų sąrašo;

7 veiksmas: įjunkite ' Saugokite vietinius duomenis tik tol, kol išeisite iš naršyklės “.